Ekologiska varor och ekonomi

Fanny skriver om ekologiska matvaror.

Hon menar att det är ”ett jävla hån mot människor som inte har råd med mat”, att som Naturskyddsföreningen påstå att maten är ”för billig”. Själv försvarar hon kommunism, en ideologi som är historiskt förknippad med brödköer.

Hon skriver att många faktiskt inte har råd att äta ekologiskt. Vissa har det förstås, men ”det är verkligen ingenting som kan generaliseras till alla”. Själv hävdar hon t.ex. att alla män förtrycker alla kvinnor, och tycks anse att det är en fullt rimlig generalisering.

Hon avslutar med att vi borde ”ta oss en närmare titt på det här kapitalistiska systemet där profit går före allt”. Naturskyddsföreningen är dock en ideell förening, huvudsakligen finansierad med skattebetalarnas pengar. Det är svårt att se var kapitalismen kommer in i bilden.

3 reaktioner på ”Ekologiska varor och ekonomi

  1. Suverän blogg detta!
    Du visar på deras motsägelser på ett enkelt och träffande sätt, keep up the good work!

    Tenebrism for president!

    /Senior

  2. Skulle för första gången vilja säga att det finns något jag instämmer med Fanny om. Trodde aldrig det skulle ske. Men ja om alla blev tvingade att köpa ekologiska varor skulle vi både ha en står mängd människor som inte har råd med mat, men också en jättelik miljökatastrof.

    Fast Fanny lider ju rätt brutalt av dubbelmoral…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s