16 reaktioner på ”Feminism och vetenskap

 1. Måste säga att denna blogg är det mest insiktsfulla jag läst på länge. Det behövs en motpol mot extrem/radikalfeminismen. Fortsätt så!

 2. Man kan ju knappast vänta sig invändningar av substans från samma personer som skrivit de inlägg som också helt saknar substans.

 3. Vad roligt att din blogg börjar få mer uppmärksamhet nu! Det behövs verkligen människor som skriver sakligt och i motpol till idiotier som kommer fram i bloggar som de skrivna av jaylazkar eller Fanny Åström. Om din blogg är ett resultat av att du har en pinne i röven så hoppas jag innerligt att pinnen stannar där 😉

 4. Notera språkbruket hos dessa Tourette-feminister. Alltid någon form av hänvisning till området mellan benen. Vad är det som har gått snett för dem?

 5. Tråkigt att de inte kan kommentera i sakfrågan. Är detta en underavdelning av ”Argumentum at hominem?”
  ”Argumentum ad rectum,” kanske.

  • Nope. Argument ad hominem är att avfärda något någon säger baserat på något hen gjort/gör. ”Du kan inte argumentera mot bilar, du kör ju bil själv”. Man får sucka och kalla någon pretto hur mycket man vill utan att det blir ad hominem.

   • Detta jävla ‘hen’! Fick du aldrig lära dig svenska i skolan? Det heter ‘denne’. Suck.
    Hen är en del av ett politiskt projekt av att ta över språket. Se på vad som har hänt med pedofili. Det betyder ursprungligen någon som har sexuell dragning till prepubertala barn. Genom flitigt felanvändande betyder det nu även dragning till pubertala ungdomar.

   • Haha! Alltså det här är som någon lökig parodi på intellektuella liberaler! Läser alla era kommentarer med tillgjord överklassröst! 😀

   • Re:Oscar

    Jaha, du är en tillgjord socialist som kommentarer med överklassröst.. okej men var inte lessen papi o mami kan säkert köpa en proletär-kurs åt dig, så du slipper träna och posa framför spegeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s