En oroväckande parallell

Genusmaffian skriver att alla män är förtryckare.

Men det är inte bara män som är förtryckare. Texten avslutas så här: ”Men jag är inte ensam om att vara privilegierad. Många av er är kanske inte män. Men många av er är cis eller vita eller hetero eller rika eller icke funktionsnedsatta etc.. Och alla ni är också förtryckare.”

Vilka historiska grupper i samhället har skuldbelagt människor för deras hudfärg, sexuella läggning eller funktionsduglighet? Tänk efter. Och så tänk lite till. För det här är en verkligt hårresande typ av retorik som inte hör hemma — och som aldrig får betraktas som rumsren — i ett modernt samhälle.

4 reaktioner på ”En oroväckande parallell

    • Na … zässssterna.

      Hur man än gör blir det fel. Eftersom vissa grupper av extremfeminister redan dömt ut oss vita män, varför då inte släppa sargen och ställa dem till svars för det? Verbalt alltså. Inte gömma bakom en massa ”har du tänkt på att …” utan helt enkelt tala om för dem att det de förespråkar är helt jävla sinnes?

      Någonstans är the bottom nådd.

  1. ”Det spelar ingen roll huruvida just din judiske granne eller vän direkt exploaterar oss tyskar och hindrar oss från att leva i fred och förverkliga den tyska utopi vi nazister drömmer om, det faktum att hen är jude innebär i sig att hen tjänar på de strukturer världsjudendomen upprättat!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s