Feminism och globalt folkmord

Jaylazkar nämner den här bloggen på Twitter:

jaylazkar

Bloggen existerar bara för mitt eget höga nöjes skull. Är man begåvad med rätt sinnelag eller på rätt humör, är det väldigt underhållande att läsa radikalfeministiska bloggar. Dessutom är deras idéer ofta så sekteristiska och motsägelsefulla att en sådan här blogg kan bli underhållande även för läsaren.

Jag vet inte varför hon tror att jag med stor sannolikhet är ”snubbe”. Kanske för att jämna ut sin kognitiva dissonans — för en kvinna kan väl inte tycka och tänka så här?

Angående mitt livs värdighet vill jag delge er en till skärmdump:

utrotacisman

Låt oss (för att använda ett postmodernt uttryck) dekonstruera det här påståendet.

Världen befolkas idag av ca 7 miljarder människor. Det är sju tusen miljoner människor. Av dessa är strax över 50 % män. Ett fåtal av dessa män faller inte inom ramarna för begreppet ”cis”, så vi säger 50 % jämnt. Det lämnar oss med 3,5 miljarder män, eller annorludna uttryckt: tre tusen fem hundra miljoner män. Det är kanske mer pedagogiskt att ange talet i siffror? Jaylazkar vill utrota omkring 3 500 000 000 människor.

Vi kan jämföra antalet med till exempel Förintelsen, där omkring sex miljoner judar utrotades. Ett hårresande högt antal döda, men vi måste fortfarande upprepa Förintelsen ca 583 gånger innan vi når det antal människor Jaylazkar vill utrota. Ett antal som dessutom hela tiden stiger i takt med en växande befolkningsmängd.

Om mitt liv är värdigt? Tja, det kan man väl ha delade meningar om. Men det rymmer i varje fall ingen önskan till globalt folkmord.

6 reaktioner på ”Feminism och globalt folkmord

  1. Pingback: Kunnig feminist attackerad av brölande näthatare! | Jämställdhetsfeministerns blogg

  2. Pingback: Radikalfeminister på Internet | Maniac Media

  3. Undrar just hur hon tycker att man på bästa sätt kan utrota alla oss cis-män? Gas? Ställa upp mot en vägg och skjuta? Hänga? Eller öppna slakthus ala köttindustri fast fösa in cis-män istället?

    Fruktansvärd sak att tänka på, än värre att se som något att vilja utföra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s